infonatasa.gym@gmail.com
infonatasa.gym@gmail.com

Skupinske vadbe, osebno trenerstvo in semi trenerstvo

Osebni trening je zagotovo najhitrejša pot do zdravega in fit telesa!Pri osebnem treningu se v celoti posvetim Vam in vašim željam. Pogovorimo se o ciljih, ki morajo biti realni in dosegljivi. In prilagojeni vašemu telesnemu in psihičnemu stanju! Naredimo plan, kako bomo do tja prišli.

Nobena pot ni enaka, kot tudi ni enak noben posameznik! Zato stopajte po svoji poti! Trener je ves čas ob vas, a ne naredi ničesar namesto vas!Vas usmerja in spodbuja! To je to….ostalo je vaš tovor! A na koncu bo zmaga vaša, samo vaša! Ker si drznete in zmorete biti najboljša različica sebe!

Nataša

Semi trenerstvo – vadba v manjših skupinah (največ 4 vadeči)

Vadeči morajo biti v zelo podobni telesni pripravljenosti, da ni prevelikih odstopanj v formi! Tako delo lahko nemoteno poteka in je s trenerjeve strani pozornost enakomerno porazdeljena med vse vadeče! Semi trenerstvo ima prednosti obojega -individualnega pristopa in skupine.”Obkrožite se z ljudmi s podobnimi cilji! Tako boste eden drugega dvigali in motivirali, tudi ko ne bo “dan za trening”! Prav tako pravijo, da je v “dvoje vse lažje”!????